Viljandis 23.-24.07 peetud Eesti noorte rannavolle Karikavõistlustel III etapil selgusid nii etapi võitjad kui ka kogu karikavõistluste parimad.

Saaremaa Spordikooli kasvandikud olid samuti turniiril osalemas ja Viljandi järve ääres peetud turniirilt võideti ka auhinnalisi kohti. U20 vanuseklassis võitis kolmanda osavõitluse ja kogu sarja paar Cris-Karlis Lepp ja tema paariline Dmitri Korotkov. Cris-Kalis Lepp: „Kindel soov oli meil Dmitriga kogu sari võitja ja sellega saime ka hakkama. Erilist vastupanu ei pakkunud meile keegi aga eks iga mäng oli omamoodi põnev” rääkis Lepp. Tulevikku vaatavad noored mängumehed lootusrikkalt, et loodavad tulla ka Eesti Meistriteks. Viljandi etapist võttis veel osa ka teinegi saarlaste duo Sander Tiits ja Sander Õispuu, kes mängisid ennast kolmandale kohale. Sander Tiits peale võistlusi: „Väga palju ei ole küll trenni teinud liival aga mäng-mängult läksime paremaks. Soov oli muidugi veel kõrgemale pürgida aga nn. sein tuli vastu”.

U16 vanuseklassis oli lisaks poistele veel osa võtmas Saaremaa Spordikooli neiud. Poistest mängisid ennast 12. võistkonna osavõtul poodiumi kolmandale astmel Robin Alba ja Karl-Erik Tänav (fotol). Alba ja Tänav saavutasid lisaks kolmandale kohale etapil ka üldkokkuvõttes kolmanda koha. Saarlaste duo peale mänge: „ Ilm oli supper muidugi aga rannavõrkpalliks isegi natuke liiga kuum. See, et esimese kohtumise kaotasime oli isegi hea, sest alles siis saime oma asjad paremini platsil jooksma ja koostöö laabus”.

U16 neidude osas saavutasid paar Kätriin Põld ja Karloli Mägi 19. aari osavõtul 13.koha. Kogu turniir mängiti kahe miinuse süsteemis, mis tähendab seda, et kahe kaotusega paar langeb välja. Põld/Mägi saldoks jäi üks võit ja kaks kaotust. Just nende kahe kaotatud mängude tulemused oli väga napid, kus viimases otsustavas geimis oli meie tüdrukutel lihtsalt vähem õnne. Saaremaa Spordikooli neiu Tregetter Ling mängis aga samuti seda turniiri aga seda hoopis tartlannaga Helerin Hansmanniga. Nende käekäik käis aga natuke paremini ja tasuks 5.koht. Peale esimest kaotust tulid teised mängud järjest ja noortel võrkpalluritel lihtsalt nappis lõpuks jõudu.