Saaremaa Spordikooli noormehed mängisid 1.märtsil Rakvere Karikavõistluste IV etapil kolme võistkonnaga ja saavutasid nii võite kui kaotusi.

Rakvere Karikavõistlustest on saarlased juba aastaid osa võtnud ja erandiks ei olnud ka see kord. Omamoodi rekordi aga noormehed siiski tegid, sest enne ei ole osaletud sellel turniiril kolme võistkonnaga. U16 arvestuses saavutati 5.koht ja seda 8 võistkonna konkurentsis. Alagrupis kaotati esmalt Rakvere noormeestele aga seejärel võideti Jõhvi Spordikooli. Kohamängudel mängiti kõikidega südikalt aga võidurõõmu seal ei maitstud. Poiste treener Asko Esna: „Me ei olnud sellel korral väljas põhikoosseisuga, kuna mõned haigused on poisid maha niitnud aga saidki mängida need poisid rohkem, kes muidu vahetusmehe rollis olnud on. Jään nähtuga rahule, sest nii mõnigi noormees mängis omale harjumatul positsioonil aga kõik said hakkama. See annab meile tulevikus rohkem mänguruumi, et poisid saavad hakkama erinevatel kohtadel väljakul”.

U14 vanuseklassis oli sellel korral osavõtmas rekordiliselt 27 võistkonda ja nende seas ka kaks Saaremaa Spordikooli võistkonda. I võistkonnal tuli alagrupis kaks valusat kaotust vastu võtta ja seega said õiguse mängida kohadele 11.-15. Seal väljuti aga tubli 12.kohaga. II võistkond kaotas alagrupis kõik kohtumised aga see-eest tehti vigadeparandus 21.-27. kohtade mängimisel, kus 4 võidu kõrvale tuli ainult üks kaotus. Poiste juhendaja Esna oli peale turniiri rahulolev, sest mängukogemust oli nendele väga vaja. „Kahju, et I võistkond alagrupis kaks kaotus sai, sest nad oleksid kindlasti väärinud paremat kohta aga ju see pidi siis sellel korral nii minema. Teises esinduses meil olid kaks aastat nooremad mängumehed, kellel olid need esimesed suuremad võistlused mandril. Esialgu nad ehmatasid päris ära, et nii palju lapsi oli ja olid näost valged. Mida aga mäng edasi, seda paremini hakkasid poisid mängima ja võidud tulid järjepanu. Peale turniiri olid aga kõik rahul, et selle turniiril osalesime ning kõik juba küsisid, et millal järgmine etapp tuleb” tõi Esna noorte mõtted peale turniiri välja.

Rakvere Karikavõistluste V etapp toimub 13.aprillil.