Laupäeval, 04. mail toimub arvult juba 38. Kuressaare Linnajooks. Registreerimine jooksule on täies hoos ning kestab soodushindadega kuni 02. maini. Kuna võistluspäeval on registreerimine nii jooksule kui ka matkale kallim, peaksid kõik soovijad registreerimisega kiirustama.

Distantsideks on traditsiooniliselt 5 km ja 10 km ning lühemat distantsi on võimalik läbida ka matkates. Kõik põhidistantsidel osalejad saavad lisaks heale tujule täiesti uue kujundusega mälestusmedali, mille logo kujundas Raul Vinni.  Lisaks medalile saavad osalejad joogipudeli ning soodusflaiereid erinevatelt koostööpartneritelt. Kõigi osalejate vahel loositakse välja jalgratas. Uudne on seegi, et 5 km distantsil on lisandunud uued võistlusklassi noortele – U10 ja U14. Enne põhistarte toimuvad ka lastejooksud (distants ca 200m), mille kõik osalejad saavad samuti medalitega pärjatud. Lastejooksudes osalejate vahel loositakse välja tõukeratas.

Muusikalist meelelahutust pakub sedapuhku Kaitseväe orkestri ajateenijate rockbänd „Kitarripatarei“. Tegu on noorte meeste ägeda pundiga, keda tasub kindlasti kuulama-vaatama tulla.

Oluline on märkida, et Kuressaare Linnajooksu stardi- ja finišipaik ei ole sel aastal harjumuspäraselt kesklinnas, sest see on remondis. Võistluskeskus asub Kuressaare Gümnaasiumi ja Kuressaare Tervisepargi vahelisel alal (Kaevu tn 18).

Täpsem info ja eelregistreerimine saaremaaspordikool.ee/kuressaare-linnajooks/