SIIN saad registreerida oma osaluse Liikudes tervemaks rattamatkal Nasva Kevad.

SIIN saad registreerida oma osaluse Liikudes tervemaks Kuressaare südamekõnnil.

LIIKUDES TERVEMAKS SARI JÄTKUB APRILLIS VIRTUAALSELT!

„Liikudes tervemaks“ sari jätkub virtuaalselt! Tulenevalt olukorrast maakonnas ja kogu riigis, on hetkel kõik spordiobjektid suletud ning ürituste korraldamine keelatud. Et pakkuda väljundit liikumiseks vabas õhus, jätkab Saaremaa Spordikool „Liikude tervemaks“ üritustega virtuaalselt. 06.-30. aprillini toimub kaks virtuaalset etappi – rattamatk Nasva kevad ja Kuressaare südamekõnd.

Rattamatka „Nasva kevad“ marsruut kulgeb mööda kergliiklusteid ja on järgmine: Kuressaare supelranna kohvik – Nasva klubi parkla – Kuressaare supelranna kohvik. Marsruudi võib läbida ka vastupidises suunas, alustades Nasvalt.

Kuressaare südamekõnni distantsi pikkuse ja koha valib iga osaleja ise. Distantsi minimaalne pikkus on 2 km ja distantsi võib läbida kas kõndides (nii kepikõnni keppidega kui ka ilma) või joostes. Südamekõndi võib teha kodulähedases metsas, kergliiklusteedel, tänavatel, terviseparkides jm. vabalt valitud kohtades.

Mõlema etapi distantse saab läbida vabalt valitud ajal ajavahemikus 06.-30. aprill.

NB! Distantside läbimine seltskonniti ja rühmades on keelatud! Üheskoos võivad virtuaalsel etapil osaleda vaid ühe pere liikmed. Kui virtuaalse etapi toimumispaigas on liikumas palju rahvast, tuleks distantsi läbimiseks valida rahulikum aeg.

Iga osaleja võib virtuaalse osalemisena mõlemal etapil ajavahemikus 06.-30. aprill registreerida vaid ühe osaluskorra.

Sarja „Liikudes tervemaks“ ja Euroopa Spordilinna kleepsude saamiseks tuleb registreerida oma rattasõit ja südamekõnd Saaremaa Spordikooli kodulehel, täites vastavad ankeedid. Registreerimine peab toimuma samas ajavahemikus virtuaalse etapi ajaga. Kleepse jagame osalejatele siis, kui olukord on normaliseerunud ja saame jätkata tavapäraste etappidega.

Täpsem info ja küsimused kadri.pulk@kuressaare.ee  või tel. 56619713.