SIIN saad registreerida oma osaluse Liikudes tervemaks Kuressaare kevadmatkal.

Tulenevalt olukorrast maakonnas ja kogu riigis, on hetkel kõik spordiobjektid suletud ning ürituste korraldamine keelatud. Et pakkuda väljundit liikumiseks vabas õhus, jätkame osade „Liikude tervemaks“ üritustega virtuaalselt.

Sedapuhku toimub virtuaalselt Kuressaare kevadmatk 11.-31. mail. Marsruudiks Kuressaare tervisepark (Kaevu 18) – Roomassaare loodus-linnuvaatlustorn – Kuressaare tervisepark. Distantsi pikkuseks ligikaudu 4 km ning läbida kas kõndides (võib ka kepikõnni keppidega) või joostes.

NB! Distantside läbimine seltskonniti ja rühmades on keelatud! Üheskoos võivad virtuaalsel etapil osaleda vaid ühe pere liikmed. Kui virtuaalse etapi toimumispaigas on liikumas palju rahvast, tuleks distantsi läbimiseks valida rahulikum aeg.

Iga osaleja võib virtuaalse osalemisena
registreerida ajavahemikus 11.-31. mai vaid ühe osaluskorra.
Sarja „Liikudes tervemaks“ kleepsu saamiseks tuleb registreerida oma kevadmatk ülal pool toodud lingil. Registreerimine peab toimuma samas ajavahemikus virtuaalse etapi ajaga. Kleepse jagame osalejatele siis, kui olukord on normaliseerunud ja saame jätkata tavapäraste etappidega.

Küsimuste korral kirjutage kadri.pulk@kuressaare.ee või helistage tel. 5661 9713.