Eesti Punase Risti Saaremaa Selts koos Saaremaa Spordiliidu, Saaremaa valla ja Liikudes Tervemaks sarjaga korraldab ka sellel aastal juba traditsiooniks saanud liikumist edendavat üritust, kuhu on oodatud igas vanuses ja igasuguse treenituse tasemega inimesed. Kohapeal mõõdame ka elulisi näitajaid: vererõhku, vere hapnikusisaldust ja veresuhkrut!

Samal ajal kui emmed-issid jooksevad, pakub lastele meelelahutust ja tegevust Maris Kaljuste.

Lisaks on Asva Viikingite küla andnud välja tasuta pääsmed kõige aktiivsemale klassile! Klassijooksus osalemise distantsid on lühemad – info on ürituse juures eraldi manusena ja ka siinsamas postituse all. 😉 Lottemaa toetab ettevõtmist tasuta piletitega, mis lähevad loosi veel lasteaias käivate laste seas, kes võivad tulla ka niisama lustima 🙂

Ootame osalema nii kogenud sportlasi kui ka rahvasportlasi, peresid, vankritega emmesid-issisid, lapsi ja kõiki, kes lihtsalt naudivad liikumise võlu. Vankritega ei pea minema suurele ringile, vaid teha ka ühe või mitu väiksemat.

Kes soovib, saab joosta, kes mitte, võib lihtsalt jalutada või matkata. Peamine on kondimootoril edasi liikuda.

Start kell 18 rekultiveeritud Kudjape prügilas Pähklimetsa tee ääres – Kuressaare Discgolfi pargis. Registreerimine kohapeal alates 17:30.

Distants: 5,5 km.

Võistlusklassid:

DAAMID
D14 kuni 14-aastased
D18 15-18-aastased
D19 19-34-aastased
D35 üle 35-aastased

HÄRRAD
H14 kuni 14-aastased
H18 15-18-aastased
H19 19-39-aastased
H40 üle 40-aastased

KLASSIJOOKSUD:

DISTANTSID:
1-4 kl: ~800 m (1 prügimäe ring)
5-9 kl: ~1600 m (2 prügimäe ringi)

Osalejad panevad kohapeal kirja oma nime ja kooli.

Klassijooksul loeb osalemine, seal numbrit rinda ei panda. Kes soovib osaleda ka põhijooksul, saab numbri ning võib end panna kirja ka klassinimekirja osalejaks, lihtsalt jookseb pikema distantsi. Põhiline on aga see, et naudite liikumist ja toredat seltskonda, motiveerite ja toetate teineteist.