Möödunud reedel käisid Saaremaa spordikooli korvpallitüdrukud Tartus Kullam-Naaritsa nimelisel korvpalliturniiril. Tüdrukute jaoks oli üle pika aja tegemist esimeste võistlustega. Tuli kohaneda varajase ärkamisega ja ära tuli kannatada 4h kestev bussisõit. Kui need katsumused olid ületatud tuli vastu hakata Narva spordikooli ja Tartu Kalevi tüdrukute võistkondadele.

Juba esimesele mängule vastu minnes oli näha, et tüdrukutel oli kerge „sabin” sees, kuid vile kõlades tuli need mõtted kõrvale heita ja mängule keskenduda. Väga tugeva kaitsega Narva võistkond surus meid terve mängu, mis muutis rünnakualasse jõudmise juba äärmiselt keeruliseks. Kõigele vaatamata suutsime hoida pea püsti ja mõningatest langustest hoolimata visata ka mõned korvid. Parimad punktitoojad olid Keitlin ja Eti.

Päeva teises mängus tuli meil vastu minna hetkel Eesti tugevuselt kolmandale tüdrukute meeskonnale – Tartu Kalevile. Kindlasti võib öelda, et tegemist oli päeva kõige raskema mänguga. Samamoodi tugeva pressinguga võistkond tegi vahe sisse juba esimesel veerandajal. Eksisime täpselt samade mänguelementidega ning olukorda ei teinud lihtsamaks ka tekkinud väsimus. Aga punktideta me ei jäänud ning parimateks punktitoojateks teises mängus olid Eti ja Annabel.

Pärast väikest segadust turniiri ajakavas tuli vastu minna Tartu Kalevi 2. võistkonnale. Kohe mängu alustades oli näha, et väsimus ja pikk päev on teinud oma töö ja siin oli juba keskendumisega raskusi. Vahepeal kippus isegi segaseks jääma, millal me kaitses mängime ja millal rünnakul. Kokkulepitud joonisest me kinni pidada ei suutnud. Õnneks saab siit edasi ainult paremaks minna!

Siinkohal kiidan kõiki tüdrukuid. Turniiri jooksul suutsid kõik tüdrukud mängus realiseerida vähemalt ühe korvi. Kindlasti tooks veel eraldi esile Säde Lee Jürissoni väga hea kaitsemängu. See kahjuks kusagil protokollis ei kajastu. Võistkonna parimaks mängijaks valiti Eti Tüür.

Võistkonnas mängisid :

            Amanda Metsalu, Annabel Pihl, Eti Tüür, Helerin Viktoria Tüür, Keitlin Paur, Merit Soe, Saskia Esko, Säde Lee Jürisson.

Treener Härmo Lambut